Anbefalinger

Her kan du læse vores anbefalinger.

Vores anbefalinger

Ultimativ forkælelse

Prøv en hårkur I forbindelse med din behandling

Har du lidt ekstra tid så anbefaler jeg, at du tilvælger en hårkur. Perfekt til en tør hovedbund eller hår der ofte spalter. Jeg vælger nøje en kur som passer præcis til dig. Luk bare dine øjne, og slå tankerne fra og nyd en god hovedbundsmassage.

Bryn & vipper

Få farvet dine bryn og vipper hos haar

Når du booker en tid til farve, reflekser eller klip så husk at du også kan få farvet dine bryn og vipper i salonen. Det giver lige det sidste touch. Du kan også få rettet dine bryn med pincet eller voks.

Gloss

Gode råd fra frisøren

Kender du følelsen af at gå fra frisøren med det smukkeste blanke og silkebløde hår? Med en gloss kan du få et sundt hår med et flot farvespil – og få farven til at holde længere mellem dine farvebehandlinger. Men vidste du, at der er mange flere fordele ved at få en gloss?

Kurlignende effekt

Når du bestiller tid til en gloss får du meget mere end bare en lækker farve. Glossen fremhæver nemlig hårets farver. Samtidig giver den masser af fugt og pleje, og reparerer det enkelte hårstrå der, hvor der er behov.

Reparerer slidt hår

Måske sidder du nu og tænker, hvorfor håret bliver stærkere med en gloss? Forestil dig det enkelte hårstrå har en kerne, der ligner en DNA-streng. Svovlbroerne gør håret stærkt og sundt. Men disse broer kan ødelægges. Blandt andet af skrap kemi i hårfarve, shampoo med skrappe sæbestoffer og føntørrer og glattejern med varme i. Alt sammen noget, der åbner hårstrået, og dermed svovlbroerne, så håret er mere modtageligt overfor slidtage.

Giver masser af glans

Selve glossen er en form for toning, og giver en smuk glans, da håret bliver plejet i dybden. En gloss kan ikke erstatte almindelig hårfarve. Den lægger sig i stedet som en lille nuance omkring hårstråene. Når hårstråene bliver indkapslet, ser det slankt ud og bliver silkeblødt, da det ikke stritter ud til alle sider, som når håret er tørt og spaltet.

Fremhæver farven I alt slags hår

Glossen vil f.eks. være perfekt, hvis du vil have mere dybde i det grå hår. Du kan også få det grå hår mere stålgråt og dermed undvære de mere kemiske silvershampooer, som ofte indeholder meget kemi. Glossen vil også kunne fjerne det gule skær, der kan komme over tid i gråt hår.

Hvis du har fået farvet lyse striber i dit hår, vil en gloss friske striberne op, så det bliver ved med at se smukt ud. I mørkt hår fremkalder den de mørke toner, ligesom du kan få nuancer af kobber og rød, hvilket giver et smukt farvespil, så du ser mindre bleg ud om vinteren.

Forlænger tiden mellem dine farvebehandlinger

Er du nysgerrig efter at prøve en gloss? Uanset din hårtype og hårfarve, vil en gloss give dig et unikt udtryk.

Glossen holder i ca. 4 uger alt efter din hårkvalitet, og er den perfekte løsning for dig, der vil have et silkeblødt hår uden tørre og spaltede hårstrå – og samtidig forlænge besøget mellem dine farvebehandlinger.

Farvens holdbarhed

Hvor ofte bør jeg få mit hår farvet?

Hvor ofte du bør farve dit hår, afhænger af hvor drastisk du går fra din egen hårfarve, samt hvilken metode vi anvender i dit hår. Vælger du en farve der ligger 1-2 toner fra din egen hårfarve, kan du lade det gro uden at der kommer voldsomme udgroninger.

Vælger du derimod en farve langt fra din egen naturlige hårfarve, vil det optimale være omkring hver 3-6 uge. Hvis du får lysnet/afbleget håret, vil det optimale være mellem 4-8 uger, da det her er nemmest at vedligeholde en smuk lys farve uden at håret lider overlast.

Hvad kan du gøre for at give din hårfarve den bedste holdbarhed?

 • Vent 24 timer med at vaske håret
 • Brug farvebevarende produkter (shampoo, kur, balsam, leavein creme)
 • Undgå sol solarie klor og saltvand eller beskyt dit hår med fx. Miracle hair treatment som sælges i salonen, og som indeholder uva og uvb filter.
 • Brug altid varmebeskyttelse når du bruger føn glattejern/krøllejern ( jeg sælger shampoo og balsam der har fuld varmebeskyttelse, og miracle hair treatment)
 • Brug hårprodukter målrettet din hårtype.

Hvad kan du gøre for at give dit lysnede hår den bedste holdbarhed?

 • Brug farvebevarende produkter (shampoo, kur, balsam, leavein creme)
 • Vask ikke håret for ofte
 • Undgå sol solarie klor og saltvand eller beskyt dit hår med fx. Miracle hair treatment som sælges i salonen, og som indeholder uva og uvb filter.
 • Brug altid varmebeskyttelse når du bruger føn glattejern/krøllejern ( jeg sælger shampoo og balsam der har fuld varmebeskyttelse, og miracle hair treatment)
 • Brug hårprodukter målrettet din hårtype.
 • Book tid til en glossing mellem dine farvebehandlinger.