Brow lift og Lash lift

FYLDE, LÆNGDE OG FRISK FORANDRING

Skal du have lavet vipper eller bryn?

Brow Lift også kaldet ”Brow Lamination”, er den nye populære trend hvad angår brynene. Her bliver selve hårene på brynene permanent løftet for at skabe et mere fyldigt og tættere look til dine bryn. For et tydeligere resultat anbefales det at få sine bryn farvet under behandlingen. Brow Lamination er både for kunder der har fyldige bryn, og som ønsker mere kontrol over sine bryn hår. Behandlingen er især også god til kunder med få hår og tynde bryn, som ønsker et mere fyldigt og markeret look.

Behandlingen holder i helt op til 6-7 uger, og jeg anbefaler at vente med at få lavet behandlingen igen før efter 4 uger, så hårene ikke tager skade. Derudover anbefaler jeg at du sørger for at pleje dine bryn fugt, for at holde dem sunde og forlænge holdbarheden. Læs mere under info & aftercare nederest på siden.

Hvad er lash lift?

LASH LIFT

Et Lash Lift er et permanent vippebuk, hvor man kemisk går ind og bukker vipperne permanent, så de synes længere og fyldigere – både med og uden mascara. Behandlingen åbner øjnene op og får en til at se mere frisk og vågen Lash Lift er den mest naturlige behandling af vipperne der tilbydes og holdbarheden er mellem 4 – 6 uger. For at opnå det fulde resultat, anbefales det at vipperne farves under behandlingen. Et lash lift er mest til kunder med længere øjenvipper – har man meget korte øjenvipper vil behandlingen ikke ses ligeså tydeligt som hos kunder med lange naturlige vipper.

Det anbefales også at vente minimun 4 uger efter den sidste behandlingen med at det lavet igen, så dine vipper ikke tager skade. Derudover anbefaler vi du sørger for at pleje dine vipper fugt, for at holde dem sunde og forlænge holdbarheden. Læs mere under info & aftercare nederst på siden.

INFO & AFTERCARE

Til alle Lash Lift eller Bryn behandlinger, anbefaler jeg at du kommer uden makeup eller så lidt makeup som muligt for ikke at bruge unødvendig behandlingstid på at fjerne dette.

Da disse behandlinger er kemiske behandlinger, hvor man går ind og ændrer hårets struktur og form, er det vigtigt at pleje håret efterfølgende for at gøre mindst mulig skade og undgå at udtørre håret på brynene eller vipperne. Plej hårene mindst en gang dagligt og gerne 2 gange, hvis du oplever at dine hår kan virke en smule tørre.

VIPPE/ BRYNSERUM

Vippeserum er en god idé at kombinere med et lash lift. Jo længere hår, jo mere markant resultat vil du få af behandlingen. Brynserum er en god idé at kombinere med et Brow Lamination, hvis du ønsker mere fylde.

ER DU GRAVID ELLER AMMENDE?

Det er valgfrit at få lavet Lash Lift selvom du er gravid, da de kemiske produkter kun rammer dine naturlige øjenvipper og der er en silikone form mellem produktet og huden. Jeg anbefaler dog ikke at få lavet et Brow Lamination, da produkterne her rammer huden.

ALLERGI?

Allergi kan i sjældne tilfælde opstå under behandlingen af Lash Lift eller Brow Lamination – eller efterfølgende. Er du i tvivl om du kan tåle produkterne er du velkommen til at kontakte mig og få testet vores produkter på et lille stykke hud. Jeg oplever dog kun i meget sjældne tilfælde at kunder reagerer på produkterne da jeg prioriterer kun at bruge gode kvalitetsprodukter. Skulle det ske at du oplever en reaktion, tager jeg selvfølgelig hånd om dette og finder den rette løsning for dig. Jeg giver dog ikke penge retur på nogle af ydelserne