Hårfarvning

En ny hårfarve er noget af det mest effektive, hvis du drømmer om forandring. Men inden du vælger en farve, er der nogle ting du bør vide.

“Lad os forvandle din hårfarve”

En ny hårfarve er noget af det mest effektive, hvis du drømmer om forandring. Men inden du vælger en farve, er der nogle ting du bør vide. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om hvilken nuance du skal vælge. Forberedelse og god rådgivning fra en hårfarveekspert kan være afgørende for, om du elsker eller fortryder din nye hårfarve.

Der er ingen begrænsninger. Du kan både få håret lysnet, lavet striber, dække grå hår, få grøn farve eller blot opfriske din farve. De farver jeg bruger er uden ammoniak og ppd samtidig er de veganske, og ikke testet på dyr, farverne indeholder et plex som giver dig et stærkere hår. Resultatet er et glansfuldt hår med et smukt naturligt farvespil

God snak

Vi tager altid en god snak omkring hvilke ønsker du har for din farvebehandling, så vi sammen finder den rette behandling for dig.

For at få det optimale resultat er det også vigtigt at du plejer dit hår korrekt der hjemme det gør du ved at pleje dit farvede hår med farvebevarende shampoo og balsam som blandt andet sælges i salonen. Det er også vigtigt at du bruger varmebeskyttende produkter da det også hjælper med at bevare din farve. Ved brug af glattejern, krøllejern og andre stylingjern skal du være opmærksom på temperaturen da for høje temperaturer kan beskadige farven og ødelægge holdbarheden på dit nyfarvede hår.